ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 

Μουτεβελής - Πουλιόπουλος Ε.Ε. στη Θεσσαλονίκη - Νεάπολη

 
Και στον τομέα των κατασκευών η «Μουτεβελής - Πουλιόπουλος Ε.Ε.», που βρίσκεται στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, αποτελεί την εγγύηση που ζητάτε για ένα άψογο από όλες τις απόψεις αποτέλεσμα.

Επιδιώκουμε την πλήρη εναρμόνισή μας με τις σύγχρονες εξελίξεις και δεν παύουμε να ενημερωνόμαστε για τις νέες τεχνικές και μεθόδους στον τομέα της κατασκευής. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής, επιβλέπουμε το έργο καθημερινά και το παραδίδουμε στοπ συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα.

Παρακάτω παρατίθενται ενδεικτικές φωτογραφίες από έργα της εταιρείας μας:

  • Ιδιόκτητες κατασκευές της εταιρείας
  • Κατασκευές πελατών
  • Μεταλλικές κατασκευές βιοτεχνικών χώρων
  • Μεταλλικές κατασκευές κατοικιών

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας είναι δίπλα σας για να σχεδιάσει και να υλοποιήσει αυτό ακριβώς που εσείς θέλετε, πάντα στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

«Όπλο» μας η μεγάλη εμπειρία μας σε κατασκευές μικρής (μεμονωμένες κατοικίες, μικρές βιοτεχνίες, μικρές επιχειρήσεις, επισκευές - ανακαινίσεις διαμερισμάτων), αλλά και μεγάλης κλίμακας (ξενοδοχεία, εργοστάσια, μεταλλικές αποθήκες, διαμορφώσεις - αντιστηρίξεις).

Αναλαμβάνουμε την ανέγερση κατοικιών, πολυκατοικιών, καταστημάτων και επαγγελματικών χώρων, βιομηχανικών και αποθηκευτικών χώρων, κτιρίου γραφείων και πάσης φύσεως οικοδομήματος από τις εκσκαφές και τα μπετά μέχρι την πλήρη αποπεράτωσή τους, καθώς διαθέτουμε οργανωμένα και έμπειρα συνεργεία για κάθε επί μέρους εργασία.
 
 
 
 
Πολιτικοί Μηχανικοί - Ενεργειακοί Επιθεωρητές | Μουτεβελής - Πουλιόπουλος Ε.Ε.
 
Παπανδρέου Ανδρέα 106
567 28 Νεάπολη Θεσσαλονίκης
 
Τηλέφωνο: +302310672720
 
Κινητό τηλέφωνο: +306936716824
 
Ωράριο λειτουργίας