ΜΕΛΕΤΕΣ

 

Μουτεβελής - Πουλιόπουλος Ε.Ε. στη Θεσσαλονίκη - Νεάπολη

 
Η τεχνική κατασκευαστική εταιρεία «Μουτεβελής - Πουλιόπουλος Ε.Ε.», που βρίσκεται στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, εξειδικεύεται και σε μελέτες όλων των κατηγοριών.

Έχοντας στη διάθεσή μας το κατάλληλο επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό είμαστε σε θέση να εκπονήσουμε ηλεκτρολογικές, κατασκευαστικές, μηχανολογικές, τοπογραφικές και άλλες μελέτες.

Συγκεκριμένα:

  • Οικοδομικές μελέτες: Οποιαδήποτε ανάγκη σας για ανέγερση κτιρίου, επέκταση καθ’ ύψος ή κατά πλάτος, διαρρύθμιση, νομιμοποίηση και πάσης φύσεως ανάγκη σας για όσο το δυνατό καλύτερη αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας, μπορεί να καλυφθεί μέσα από τη συνεργασία μας. Η εμπειρία μας, η ομάδα των εξειδικευμένων συνεργατών μας (αρχιτέκτονες μηχανικοί, πολιτικοί μηχανικοί, τοπογράφοι, μηχανολόγοι μηχανικοί), η διάθεσή μας να αποτυπώσουμε το προφίλ, τις ιδιαιτερότητες του κάθε εγχειρήματος, αλλά και τα ζητούμενά σας, καθώς και η γνώση μας επί των νόμων, κανονισμών, πολεοδομικών διατάξεων κ.α. απλοποιεί τα όποια ερωτήματα σας δημιουργούνται και δίνει λύσεις με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο για την επένδυσή σας. Επιπλέον, η στήριξή μας σε ό, τι απαιτηθεί σχετικά με γραφειοκρατικά ζητήματα άλλων εμπλεκομένων υπηρεσιών (ΙΚΑ, Εφορία, κλπ) εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα της συνεργασίας μας.

  • Τακτοποιήσεις-Νομιμοποιήσεις Αυθαιρέτων: Σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στο θέμα των αυθαιρέτων σας. Επισκεπτόμαστε το ακίνητό, καταγράφουμε τις αυθαιρεσίες του, υπολογίζουμε τη συνολική επιβάρυνση με τη μέγιστη ανάλυση για να γίνουν όσο πιο κατανοητό γίνεται, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και επιβάρυνση από τη μεριά σας.

  • Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης: Μεταβιβάζετε, εκμισθώνετε, αναβαθμίζετε ενεργειακά το ακίνητό σας; Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την έκδοση των Πιστοποιητικών Ενεργ. Απόδοσης (γνωστά και ως Ενεργειακά Πιστοποιητικά), μετά από λεπτομερή αποτύπωση των χαρακτηριστικών του ακινήτου σας και μελέτη των προδιαγραφών των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί.

  • Άδειες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος: Δραστηριοποιούμαστε στην έκδοση, τροποποίηση, ανανέωση αδειών λειτουργίας για φροντιστήρια ιδιωτικής εκπαίδευσης, εργαστήρια τροφίμων, βιοτεχνίες-εργοστάσια, καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, αρτοποιεία, κομμωτήρια, καταστήματα μαζικής εστίασης κ.ά.

  • Μελέτες πυροπροστασίας: Διαθέτουμε όλη την απαιτούμενη γνώση και εμπειρία, ώστε να λάβετε τις απαραίτητες εγκρίσεις για την επιχείρησή σας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέσα από την συνολική και διαρκή υποστήριξη του φακέλου σας.

  • Τοπογραφικές μελέτες, διορθωτικές πράξεων εφαρμογής: Η πολυετής ενασχόλησή μας στον συγκεκριμένο τομέα σας δικαιώνει για την επιλογή σας να συνεργαστείτε μαζί μας, καθώς δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλισή σας μέσω της λεπτομερούς μελέτης μας για την ορθότερη εφαρμογή της επιστήμης μας.

  • Στατικές μελέτες: Εάν επιθυμείτε τη στατική μελέτη νέας ή υφιστάμενης οικοδομής, τη στατική ενίσχυση, την τροποποίηση του στατικού συστήματος του ακινήτου σας, σας διασφαλίζουμε τη μέγιστη αντισεισμικότητα με το πιο προσιτό κόστος και την λιγότερη δυνατή όχλησή σας.
 
 
 
 
Πολιτικοί Μηχανικοί - Ενεργειακοί Επιθεωρητές | Μουτεβελής - Πουλιόπουλος Ε.Ε.
 
Παπανδρέου Ανδρέα 106
567 28 Νεάπολη Θεσσαλονίκης
 
Τηλέφωνο: +302310672720
 
Κινητό τηλέφωνο: +306936716824
 
Ωράριο λειτουργίας